ساختمان سينا و سالن اجتماعات سروش در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، «ساختمان سينا» با زيربناي 2800 مترمربع در 48 واحد اداري و با كاربري پژوهشي و فناوري با اعتباري بالغ بر 35 ميليارد ريال به بهرهبرداري رسيد.
اين ساختمان به پاس خدمات ارزنده ابوعلي سينا، دانشمند و فيلسوف ايران زمين، «ساختمان سينا» نامگذاري شده است.
همچنين سالن اجتماعات سروش با زيربناي 500 مترمربع و ظرفيت 246 نفر و كاربري برگزاري همايشها و سمينارها با اعتباري بالغ بر 13 ميليارد ريال به بهرهبرداري رسيد.
اين سالن به پاس خدمات زندهياد دكتر سروش عليمرادي، دبير فقيد جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي، «سالن سروش» نامگذاري شده است.
تعداد بازدید : ۱۹۱۲ تاریخ: 1395/12/10
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…